19 Mayıs 2015 Salı

MAC- Prep+Prime Fix+

MerhabalarJ
     Güneş artık kendini hissettirmeye başladı ve hatta yakıyor bile. Durum böyle olunca bende size yaz için mükemmel bir üründen bahsedeceğim.
     Serinletiyor, makyajınızı sabitliyor ve doğal bir bitiş veriyor. Bu on parmağında on marifet olan ürün, MAC prep+ prime fix plus.

     Bildiğim kadarıyla bu yenisi önceden sadece fix+ olarak satılıyordu. Şimdi prep+prime serisinin olarak geçiyor ama hala fix+ larda satışta. Bendeki prep+prime serisinden ve bence MAC’in en güzel ürünlerinden birisi.

     İlk olarak serinletme özelliğinden başlamak istiyorum. Hoş kokusu ve formülünden dolayı yüzünüze sıktığınız anda çok güzel bir serinlik veriyor ve bu özelliğinden dolayı bence yazın vazgeçilmez ürünü. Cildinizde makyaj olsun olmasın kullanabilirsiniz.

     Bir diğer özelliği ise makyajı sabitlemesi bunu nasıl yapabiliyor bilmiyorum ama gerçekten kalıcı olmayan gün içinde uçup giden fondötenlerimin kalıcılığını farkedilir şekilde arttırıyor.

    Ve bence en güzel özelliği makyaja doğal bir bitiş sağlaması. Hani kalıp gibi veya kupkuru, pul pul olmuş ten görüntüleri var ya, işte onları yok edip makyajın ciltle bütünleşmesini sağlıyor. Kuru cilde sahip olanlar ve ya yağlı ciltli olup pudralı fondötenler cildinde kötü duranlar için güzel bir özellik.

     MAC fix plus’ını şöyle anlatıyor; ‘Vitamin ve minerallerle birlikte cildi sakinleştiren yeşil çay, salatalık, papatya ve suginin taze ve enerjik kokusuyla birleştirilmesiyle oluşan bir ürün. Cilde sıkılmasıyla birlikte, anında canlılık verir ve makyajı sabitler. Sadece cildinize sıkın ve bırakın cildiniz bu formülü içsin.’(www.maccosmetics.com.tr sitesinden alınmıştır.)

     Gerçekten severek kullanıyorum ve çok memnunum. Bittikçe alınanlardan anlayacağınızJ Sizlere de tavsiye ederim.
     Fix + ‘ı MAC mağazalarından ve ya www.maccosmetics.com.tr sitesinden alabilirsiniz. İki boyu mevcuttur. Aşağıda online satış linklerine boylarının üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
     

Blogun aktif bir şekilde kullandığım Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın J

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere J


İçim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder